Zamárdi

  • /
  • Zamárdi

Zamárdi a Balatoni turizmus egyik fellegvára

Zamárdiban a múlt század elejétől nyüzsgő fürdőélet zajlik minden nyáron, mivel olyan adottságokkal rendelkezik e táj. A Balaton déli oldalára a sekély vízszint jellemző, amely kellemesen hat a víz hőmérsékletére, így elsősorban a kisgyerekes családok kedvelt üdülő paradicsoma, de bármilyen korosztály megtalálja a számára megfelelő kikapcsolódást. Zamárdi az adottságainak köszönhetően a századforduló óta népszerű pihenő és üdülőhely a balaton déli partján.
Zamárdi az ország egyik, ha nem a legkedveltebb üdülő városa.

A környék klímája szempontjából Zamárdi a Balaton legnapsütésesebb területei közé tartozik, éves szinten ez meghaladja a 2000 órát is, és kedvező napfénymennyiséget jelent a nyári hónapokban. A gyakori légmozgás a túl forró napokat is kellemesebbé teszi és ez ad lehetőséget a vitorlázásra, szörfözésre. De még ezen kívül lehetőség nyílik mini golfra, teniszre, kirándulásra, a környéken túrázásra, érdekes látnivalók megtekintésére.
Zamárdi kikötő
Zamárdi szabadstrand
Zamárdi éjszaka
Zamárdi kilátó

Zamárdi 5 kilóméter hosszan fekvő összefüggő szabadstrandján öltözők és játszóterek vannak kialakítva. Többféle vízi sportolásra van lehetőség és innen nyílik a legjobb kilátás a Tihanyi félszigetre, valamint az apátsági templomra. Nyáron Zamárdi megtelik élettel, heti rendszerességgel rendeznek ingyenes családi programokat a parton, a Weinberger vendégháztól alig pár percre.

Zamárdi, a Balaton fesztiválközpontja

2007 óta Zamárdi ad otthont a European Festivals Award díjjal kitüntetett Balaton Sound Elektronikus zenei fesztiválnak és 2013 óta a petőfi rádió által támogatott Strand fesztiválnak, amik a bulizni vágyók számára teszi vonzó célponttá zamárdit.

A Balaton Sound egyedül álló fesztivál, amit az emel ki a fesztivélok sorából, hogy 4 napon át az elektronikus zene vilgának legnagyobb nevei játszák az aktuális slágereiket a Balaton partján.

A Balaton Sound már kezdetek óta hatalmas érdeklődésnek örvend, a legtöbb zamárdi szállás már januárban megtelik, ezért a biztos szállás érdekében ajánlott időben szobát foglalni.

A Weinberger vendégház a Balaton sound bejáratához legközelebb eső szállás Kb 500 méterre van a szállás a Balaton Sound bejáratától, ami gyalog maximum 6-7 perc, így a Weinberger Vendégház a legideálisabb Balaton Sound Szállás Zamárdi központjában

Foglalj szállást nálunk ha te sem szeretsz sokat sétálni!

Foglalj szállást Zamárdi központjában közel a parthoz és a Balaton Sound bejáratához!

Bulizó fiataloktól a kis és nagy gyerekes családokon át a nyugodt nyaralásukat élvező idősebbekig szinte mindenki kedvét leli zamárdiban és velük eggyütt évről évre minden nyáron visszatér zamárdi nyüzsgő üdülőélete.

A zamárdinyaralás csapata mindent megtesz, hogy az odafigyeléssel üzemeltetett szállás hozzájáruljon a felejthetetlen Zamárdi élményhez.

Foglalás

Foglaljon szállást Zamárdiban, a Balaton déli partján, a Weinberger vendégházban!

Foglalás

Ajánlatok

Tekintse meg kedvezményes árainkat! Egész évben várjuk a pihenni, kikapcsolódni vágyókat!

Megnézem

Szép kártya elfogadóhely

Vendégházunkban az OTP Bank, az MKB és a K&H Bank Széchenyi Pihenő Kártyákat tudjuk elfogadni.